Over Mobu B.V.

Ons team

DIRECTIE

Naam: Ton Peeters
Functie: Adviseur
Te typeren in 3 woorden: Gedreven, empatisch, integer

Sinds 1996 is het bedrijf in handen geweest van Ton Peeters. Ton is in 1979 als uitvoerder begonnen bij Montagebedrijven Budel B.V., een voorloper van de huidige maatschappij. In augustus 1985 werd Ton uitvoerder bij Montagewerken Budel B.V., waarbij hij de verantwoordelijkheid droeg over diverse ploegleiders en monteurs. Vanaf 1988 is hij bedrijfsleider geworden en gebleven, tot het moment dat hij het in 1996 overnam. Momenteel is Ton nog actief als adviseur van Mobu B.V.

Doordat Ton mee geholpen heeft dit bedrijf op te bouwen en zelf jarenlang op het bouwterrein actief is geweest, is hij ontzettend betrokken en beschikt hij over een enorme dosis kennis.

Naam: Sjoerd Peeters
Functie: Directeur/Eigenaar
Te typeren in 3 woorden: Enthousiast, creatief, gedreven

Sjoerd maakt sinds mei 2013 onderdeel uit van Mobu. Hiervoor is hij o.a. 2 jaar in dienst geweest bij Achmea, een verzekeringsmaatschappij, waar hij op de afdeling AOV Schade werkte. Sjoerd is in 2008 afgestudeerd als economisch psycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Sjoerd was voorheen General Manager bij Mobu en in die rol verantwoordelijk voor in- en verkoop, veiligheid en personeelszaken. Met ingang van 2020 heeft Sjoerd het bedrijf gedeeltelijk overgenomen van zijn vader Ton Peeters en is hij directeur geworden.

Naam: George Walker
Functie: Directeur/Eigenaar
Te typeren in 3 woorden: Enthousiast, analytisch, nauwkeurig

George maakt sinds 2015 opnieuw onderdeel uit van Mobu. George is terug van weggeweest, want George heeft van 2006 t/m 2013 al als adjunct-directeur bij Montagewerken Budel (de voorloper van Mobu) gewerkt. Sinds 2015 is George actief als Financieel Manager bij Mobu en zorgt hij er samen met Sjoerd voor dat financiën, veiligheid, personeelszaken en planning goed geregeld worden. Met ingang van 2020 heeft ook George een deel van de aandelen van Ton Peeters overgenomen en is hij directeur geworden.

MEDEWERKERS

Naast de directie, bestaat het team van Mobu uit 5 ploegleiders en ongeveer 30 monteurs, die het werk op locatie tot uitvoering brengen.