Over Mobu B.V.

Ons team

DIRECTIE

Naam: Ton Peeters
Functie: Directeur/Eigenaar
Te typeren in 3 woorden: Gedreven, empatisch, integer

Sinds 1996 is het bedrijf in handen van de huidige directeur, Ton Peeters. Ton is in 1979 als uitvoerder begonnen bij Montagebedrijven Budel B.V., een voorloper van de huidige maatschappij. In augustus 1985 werd Ton uitvoerder bij Montagewerken Budel B.V., waarbij hij de verantwoordelijkheid droeg over diverse ploegleiders en monteurs. Vanaf 1988 is hij bedrijfsleider geworden en gebleven, tot het moment dat hij het in 1996 overnam. Momenteel is Ton directeur/eigenaar van Mobu B.V.

Doordat Ton mee geholpen heeft dit bedrijf op te bouwen en zelf jarenlang op het bouwterrein actief is geweest, is hij ontzettend betrokken en beschikt hij over een enorme dosis kennis.

Naam: Sjoerd Peeters
Functie: General manager
Te typeren in 3 woorden: Enthousiast, creatief, gedreven

Sjoerd maakt sinds mei 2013 onderdeel uit van Mobu. Hiervoor is hij o.a. 2 jaar in dienst geweest bij Achmea, een verzekeringsmaatschappij, waar hij op de afdeling ‘arbeidsongeschiktheid’ werkte. Sjoerd is in 2008 afgestudeerd als economisch psycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Momenteel is Sjoerd general manager bij Mobu en in die rol verantwoordelijk voor financiën, veiligheid, personeelszaken en in- en verkoop.

Naam: George Walker
Functie: Financieel manager
Te typeren in 3 woorden: Enthousiast, analytisch, nauwkeurig

George maakt sinds 2015 opnieuw onderdeel uit van Mobu. George is terug van weggeweest, want George heeft van 2006 t/m 2013 als adjunct-directeur bij Montagewerken Budel gewerkt, eveneens onder Ton Peeters. Momenteel is George actief als financieel manager bij Mobu en zorgt hij er daarnaast, samen met Sjoerd, voor dat financiën, veiligheid, personeelszaken en planning goed geregeld worden.

MEDEWERKERS

Naast de directie, bestaat het team van Mobu uit 4 ploegbazen en 20 monteurs, die het werk op locatie tot uitvoering brengen.